Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Νυχτερινή Ποδηλατοβόλτα την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - bicyclelarissa.blogspot.com

Ποδηλάτες Λάρισας ενημερώνουμε τους φίλους μας που θέλουν να συμμετάσχουν στην καθιερωμένη νυχτερινή βόλτα αυτής της Πέμπτης, πως η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι η εξής: Κύπρου - Υψηλάντου - Παλαιολόγου - Τριπόλεως - Κάρλας - Γιάννουλης - Θεοτοκά - Καβάφη - Ταγκοπούλου - Γκόλφη -  Ζήλου - Καστανίας - Παλαμιώτη - Μαιανδρουπόλεως - Δούκα - Δράμας - Σερρών - Κομοτινής - Φαρσάλων - Μαρταλή - Γρεβενών - Μαιανδρουπόλεως - Κάρλας - Τριπόλεως - Βόλου - Ηρώων Πολυτεχνείου - 23ης Οκτωβρίου - Σεφέρη - Αγιάς - 31ης Αυγούστου - Βενιζέλου - Φιλελλήνων  - Κεντρική Πλατεία. Υπενθυμίζουμε ότι ο κάθε ποδηλάτης που συμμετέχει φέρει ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ και οφείλει να φροντίσει για την ασφάλειά του τοποθετώντας στο ποδήλατο φώτα εμπρός και πίσω, ανακλαστικά σε τροχούς, πηδάλια, ρούχα, κ.λ.π., να ελέγξει την κατάσταση του ποδηλάτου του (κυρίως πίεση ελαστικών και φρένα) ενώ καλό είναι να φορά και κράνος. Επίσης, οι ανήλικοι πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους.
Σας περιμένουμε όλους τους ποδηλάτες, στο γνωστό μας πλέον ραντεβού, την Πέμπτη το βράδυ στις 10:00, στην Κεντρική Πλατεία για να γίνουμε μια παρέα και ν' ανακαλύψουμε ξανά την πόλη μας με τα ποδήλατα μας.
Τέλος, ενημερώνουμε πως από την επόμενη Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011, η ώρα της Νυχτερινής Ποδηλατοβόλτας αλλάζει από 10:00 σε 9:00.         

Δεν υπάρχουν σχόλια: