Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΗ (Τετάρτη 12/1)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η κίνηση «Θεσσαλοί Πολίτες του Κόσμου» και η «Κοινωνική Συμμαχία κατά του λιγνίτη» σας προσκαλούν να πάρετε μέρος στην εκδήλωση – ημερίδα που οργανώνουν την Τετάρτη 12 Γενάρη 2011 και ώρα 6,30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» στη Λάρισα με θέμα :

«ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΗ»

Το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας έχει ως εξής :
Άνοιγμα της εκδήλωσης από την κ. Αναστασοπούλου Ελένη, εκπρόσωπο των «Θεσσαλών Πολιτών του Κόσμου» και της «Κοινωνικής Συμμαχίας κατά του Λιγνίτη», με 10λεπτη εισήγηση για το θέμα.

Εισήγηση 15λεπτη του εκπροσώπου της WWF, Πληθάρα Αχιλλέα με θέμα: «Το Ευρωπαικό Θεσμικό πλαίσιο εκμετάλλευσης του λιγνίτη».

Εισήγηση 15λεπτη του εκπροσώπου της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης, Τσικριτζή Λάζαρου με θέμα: «Η εμπειρία μας από την εκμετάλλευση των λιγνιτικών κοιτασμάτων στην περιοχή μας».

Εισήγηση 15λεπτη του εκπροσώπου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, Μίγα Γεωργίου με θέμα: «Το δικαίωμα των Πολιτών για καθαρό Περιβάλλον».

Εισήγηση 15λεπτη του Καθηγητή του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, Γούσιου Δημήτρη με θέμα: «Οι επιπτώσεις της εκμετάλλευσης των λιγνιτικών κοιτασμάτων Ελασσόνας στο Κοινωνικοοικονομικό και Φυσικό περιβάλλον - Βιώσιμο Πρότυπο ανάπτυξης της Ελασσόνας και της Θεσσαλίας».

Θα ακολουθήσουν 5λεπτες τοποθετήσεις εκπροσώπων των τοπικών Αυτοδιοικητικών και κοινωνικοοικονομικών φορέων και Συλλόγων/Μ.Κ.Ο. και η εκδήλωση θα κλείσει με τη Συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Φορέων κατά της εκμετάλλευσης του Λιγνίτη στην Ελασσόνα / Θεσσαλία.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: